Conferinţe, workshop-uri şi întâlniri B2B

— publicat in 2 octombrie 2014

Timişoara va găzdui, în perioada 20-21 octombrie, cel mai important eveniment de business al anului pentru industria de automotive din România. Prima ediție a Automotive Forum România va reuni reprezentanți a peste 100 de companii, parteneri şi lideri în industria auto din România şi Europa, furnizori de servicii dedicate industriei, organisme de certificare, companii de consultanţă fiscală şi instituţii ale statului, într-un eveniment ce se va desfăşura în incinta Hotelului Timişoara.

Pe parcursul evenimentului vor avea loc patru sesiuni de conferinţe, opt workshop-uri şi două întâlniri Business to Business. În cadrul conferinţelor, vor fi susţinute prezentări de noi produse şi soluţii din industria auto și vor fi dezbatute subiecte legate de leadership si management coaching. Prezentările vor fi împărțite în patru sesiuni: Parteneri în Excelență; Inovează, Integrează, Motivează; Schimb de soluții – Un spectru de oportunități; Schimbare, Provocare, Oportunitate – Concentrează-te pe viitor. De asemenea, workshop-urile vor aborda teme din domeniile: Resurse Umane/Training/Recrutare, Management Coaching/Leadership/PR, Dezvoltare și inovare/Calitate, Servicii & soluții/Dealer auto.

Automotive Forum România reprezintă o oportunitate ideală pentru micii producători din industria auto de a-şi expune ofertele marilor companii în domeniu, asigurând astfel vizibilitatea propriei companii în mediul de afaceri.
Industria auto românească – prin cele peste 600 de companii producătoare de componente – are un impact major asupra economiei naționale. Conform Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România (ACAROM), industria auto autohtonă a crescut, în 2013, cu 20%, la aproape 16 miliarde de euro.

Înscrierile la eveniment, precum și consultarea întregului program de conferinţe şi workshop-uri  se pot face pe site-ul dedicat Automotive Forum România:

www.automotiveforumromania.ro

 

 

Cristina Frangopol

Event Manager

Mobil: +40(0) 735 213 440

E-mail: cristina.frangopol@sgpromania.ro

Web: www.automotiveforumromania.ro