Speakeri de top susțin conferințele Automotive Forum România

— publicat in 15 septembrie 2014

Cel mai important eveniment de business al industriei automotive din România se va desfășura anul acesta la Timișoara, în perioada 20-21 Octombrie. Automotive Forum România aduce în orasul de pe Bega parteneri și lideri în industria auto din România și Europa, furnizori de servicii dedicate industriei, organisme de certificare, companii de consultanță fiscală și instituții ale statului, într-un eveniment ce se va desfașura în incinta Hotelului Timișoara.

 

Agenda Automotive Forum România va cuprinde 4 sesiuni de conferințe, 8 workshop-uri și intâlniri Business to Business. În cadrul conferințelor, reprezentanți ai Renault Technologie Roumanie, ACAROM, Automotive Cluster Serbia, Noerr Romania, Consiliile Judetene Timiș și Arad, vor susține prezentări de noi produse și soluții din industria auto. Vor fi dezbătute subiecte legate de leadership și management coaching alături de Bogdan Comanescu de la Accelera Business Strategy și vom avea parte de o prezentare a Școlii de Conducere Defensivă și Pilotaj deținută de catre renumitul pilot de raliuri român, Titi Aur. Conferințele vor fi moderate de către Marius Ghenea, cel mai cunoscut antreprenor și profesor de antreprenoriat român.

 

În fiecare din cele doua zile dedicate evenimentului se vor putea programa, prin intermediul organizatorilor, întâlniri de tipul Business to Business între participanți, astfel încat Automotive Forum România poate reprezenta o șansa pentru micii producători din industria auto de a-și expune ofertele marilor companii în domeniu, asigurând astfel vizibilitatea propriei companii în mediul de afaceri.