Marius Ghenea poza Marius Ghenea Moderator Automotive Forum România
Marius Ghenea Moderator Automotive Forum România

Marius Ghenea este antreprenor in serie si un business-angel roman cu exit-uri de succes, prezent in toate topurile Capital si Forbes din ultimii ani, inclus in Topul 10 oameni de afaceri 2004 de Ziarul Financiar, premiul pentru cel mai bun antreprenor roman in serie 2008 din partea revistei Target, premiul pentru viziune antreprenoriala 2010 de la Revista Biz, etc.

Presedinte al Asociatiei Romane a Magazinelor Online; Vicepresedinte Fundatia Venture-Connect; Fondator AngelConnect; Board Advisor Maastricht School of Management Romania; Board Member in Programul pentru Fundatii Comunitare; Board Director Tarom 2012-2013; advisor si membru in juriul European Venture Contest

Profesor de Entrepreneurship in programul EMBA al Maastricht School of Management; invitat permanent al emisiunii Arena Leilor de la TVR; mentor al scolii antreprenoriale SchoolforStartups Romania; autor al primei carti romanesti de antreprenoriat: “Antreprenoriat, drumul de la idei catre oportunitati si succes in afaceri”

Marius-Ghenea-poza copnny copy Răzvan Ogîrcin Moderator Workshop
Răzvan Ogîrcin Moderator Workshop

Răzvan conduce din anul 1994 AIMS Human Capital Timisoara, este certificat de Seneca College of Applied Arts în Managementul resurselor umane, licenţiat în folosirea şi aplicarea unor instrumente de evaluare a comportamentului folosite la nivel internaţional – Human Synergistics, Thomas Management International System, SDI, Solution  Focus Coaching .

Aria sa de expertiză include livrarea de cursuri în domenii diverse şi proiecte de consultanţă pentru companii cu capital privat şi organizaţii neguvernamentale. Are o vastă experienţă în colaborarea cu companii multinaţionale.

 

Marius-Ghenea-poza copnny Serban Mrejeriu Moderator Workshop
Serban Mrejeriu Moderator Workshop

Serban Mrejeriu este absolvent al Facultatii de Drept si respectiv al Facultatii de Marketing in cadrul “Universitatii de Vest” Timisoara.

El s-a specializat in Project management absolvind cursul international de Project Management  organizat de fundatia “Inwent”- Ministerul german al Dezvoltarii – Leipzig 2004. Serban s-a format ca si manager in servicii financiare in calitate de director executiv al CARA Timisoara. Din 2006 Serban activeaza in cadrul AIMS Executive Search&Consulting Timisoara. Din 2011 Serban este consultant acreditat de institutul Human Synergistic iar din 2014 este acreditat in cadrul SDI Romania

seba Sebastian Wilk Director de Dezvoltare SGP Sorting Group
Sebastian Wilk Director de Dezvoltare SGP Sorting Group

Cu o o experiență profesională de 6 ani în domeniul automotive, unde a dezvoltat externalizarea serviciilor dedicate acestei industrii.
Absolvent al Universității Tehnice din Wrocław și al Warsaw School of Economics, este responsabil de coordonarea structurilor de afaceri internaționale din cadrul companiei SGP Sorting Group Polonia. Activitatea pe piața internațională i-a permis să înțeleagă și să dezvolte standarde ridicate de servicii în domeniul calității, bazate pe un răspuns rapid și flexibil la solicitările clienților. În viața particulară este tatăl a doi copii și, de asemenea, un mare fan al muzicii rock.

untitled Przemyslaw Musialik Trainer SGP Training and Consulting
Przemyslaw Musialik Trainer SGP Training and Consulting

Przemyslaw a absolvit  Universitatea de Tehnologie din Czestochowa în Polonia, cu specializarea Inginerie Energetică. Un semestru de studii l-a petrecut la Haute Ecole Blaise Pascal din Belgia. Cu toate acestea, înainte de absolvire, a lucrat ca inginer de laborator într-o companie de renume ce furnizează piese auto. Experiența sa de lucru este legată de măsuratori, mai ales de folosirea coordonatelor mașinilor de măsurat toleranța și controlul dimensional.
De asemenea,  de 7 ani, este  inginer de calitate. În colaborare cu echipele de ingineri de la cele mai mari companii din domeniul automotive este responsabil de coordonarea, măsurarea și de asigurarea calității din această industrie.

Photo_CN_2013-mic Cristian Nevzoreanu Director adjunct pentru afaceri publice Renault România
Cristian Nevzoreanu Director adjunct pentru afaceri publice Renault România

După ce a devinit parte a echipei Renault în anul 2000, Cristian Nevzoreanu a fost desemnat Director Afaceri Publice pentru Renault Technologie Roumanie (RTR), în martie 2007. Înainte de a deține această funcție, a lucrat la proiecte internaționale, dintre care cel mai important concernul Dacia Logan Product Marketing și 2,8 Light Duty Truck – 7,5 tone studiului de fezabilitate cu Nissan Diesel din Japonia. Între 2004 și 2007 a fost reprezentantul de marketing în țările din Orientul Mijlociu, precum și zonă de Sales Manager în Franța. El a studiat Inginerie Aerospatiala din București și Toulouse, și mai târziu, Afaceri Europene în Paris.

IvanMiljkovic-ACSerbia_bw (3) Ivan Miljkovi Automotive Cluster Serbia
Ivan Miljkovi Automotive Cluster Serbia

Ivan Miljkovic este absolvent de inginerie mecanică și a lucrat în ultimii 14 ani pentru 21.OKTOBAR, Kragujevac, Serbia, un producător de piese auto.

Experiența sa include: producția de piese de turnare prin injecție și de echipamente pentru autovehicule, instrument de proiectare, CAD / CAM, etc El este un colaborator activ al Automotivie Cluster Serbia.

q Titu Bojin Presedinte Consiliul județean Timiș
Titu Bojin Presedinte Consiliul județean Timiș

Titu Bojin este absolvent al Facultatii de Stiinte Economice din cadrul Universitatii de Vest si Doctor in Inginerie civila – Universitatea Politehnica Timisoara, Facultatea de Hidrotehnica.

In prezent este Presedintele Consiliului Judetean Timis.

Abilitatile sale organizatorice au sustinut cu succes activitatile sale de lider din domeniul politic, cu bune rezultate atât la nivel judetean, cât si la nivel national.

IMG_2155 Daiana Buzatu Director- Directia Relatii Economice si Evenimente, CCIAT.
Daiana Buzatu Director- Directia Relatii Economice si Evenimente, CCIAT.

Daiana Buzatu se ocupa de Coordonare activitatii Directiei de Relatii Economice si Evenimente

Este expert in accesare fonduri europene. A participat la elaboreare si implementarea proiectului pentru promovarea PAC – finantat de Comisia Europeana – DG. S-a implicat si in agricultura prin elaborarea si implementarea proiectul Phare CBC Ro & SE 2006 – Centru Regional pentru Dezvoltarea Durabila a Banatului

A realizarea Studiului de Fezabilitate, a Memorandumului tehnic pt achizitii echipamente si a memorandumului pt achizitie servicii – membru in echipa de lucru, a elaborart cereri de finantare pentru programul POS DRU pentru mediul antreprenorial, a elaborat cererea de finantare/ intocmire dosare de finantare pentru POS CCE. A implementat proiectele finantate prin POS DRU  – manager proiect Colaborarea la  realizarea „Strategiei de Dezvoltarea Econonica a Banatului in Regiunea-Transfrontaliera Roamania Serbia 2010 – 2015”.

Coordonare echipa de proiect  (echipe formate din 15 -20 de persoane) in postul de manager de proiect  – in cadrul proiectelor finantate prin POS Dezvoltarea Resurselor Umane si POS CCE .

1413 Ionuț Marian Muntean Director de vânzări TÜV SÜD România
Ionuț Marian Muntean Director de vânzări TÜV SÜD România

Ionuț Marian Muntean – Director de Vânzări al TÜV SÜD Romania, are o experiență de peste 6 ani în domeniul certificării sistemelor de management în cadrul unor organisme de certificare internaționale.

Este absolvent al Facultății de Stiinte Economice din cadrul Universitatii “Lucian Blaga” din Sibiu, specializarea Management.

adrian-sandu Adrian Sandu Consultant Executiv ACAROM
Adrian Sandu Consultant Executiv ACAROM

Asociatia Constructorilor de Automobile din ROMANIA – ACAROM – Asociatie reprezentativa pentru industria auto din Romania, grupeaza peste 150 de societati din domeniul productiei de componente si materiale pentru industria auto. Adrian Sandu este Consultant executiv al ACAROM.

SzucsRobert Robert Szucs-Winkler Șeful centrului de competență in IT - Denkstatt
Robert Szucs-Winkler Șeful centrului de competență in IT - Denkstatt

Robert Szucs-Winkler este șeful centrului de competență in IT al grupului Denkstatt. Născut în Germania și-a început cariera în domeniul IT, mai ales cu SAP-ul, cu o experienta de lucru pe 4 continente. Din tinerețe a fost implicat în protecția mediului și a găsit o oportunitate de a lucra în EIMS (sistem de gestionare a informațiilor de mediu), care s-a transformat intr-o combinată perfectă dintre pasiune și profesie. Mai târziu, a urmat cursurile de master în ingineria mediului și a început în urmă cu trei ani să lucreze la Denkstatt, iubindu-și profesia cu ardoare.

 

untitled Bojan Georgiev, Director Dezvoltare Evonik Industries AG
Bojan Georgiev, Director Dezvoltare Evonik Industries AG

Bojan Georgiev, Director de Dezvoltare la Evonik, deține o diplomă de Inginer de la Universitatea de Tehnologie Chimică și Metalurgie din Sofia. Ulterior studiilor, a adus un plus de valoare experienței sale, prin asumarea celor mai diverse misiuni de vânzări și marketing pe piața produselor chimice din Europa de Est. Cu experiența acumulată a devenit un expert renumit în identificarea și punerea în aplicare cu succes a perspectivelor de afaceri în industrii și aplicații de importanță strategică pentru portofoliul Evonik. Bazându-se pe înțelegerea sa în ceea ce privesc produsele chimice de specialitate, de-a lungul întregului lanț valoric și din poziția sa actuală a direcționat eforturile sale pentru dezvoltarea afacerilor strategice. Acest lucru presupune definirea, examinarea și materializarea perspectivelor pentru creșterea viitoare, în conformitate cu tendințele propuse de Evonik Industries.

Titi Titi Aur Deţinător Şcoala de Conducere Defensivă şi Pilotaj Titi Aur
Titi Aur Deţinător Şcoala de Conducere Defensivă şi Pilotaj Titi Aur

Constantin Aur sau Titi Aur este un pilot de raliuri român. A câștigat 49 de raliuri și a obținut 8 titluri de campion al României. A participat şi în câteva etape din WRC. Deţine școala sa proprie de conducere defensivă și pilotaj, unde și predă. Şcoala de Conducere Defensivă şi Pilotaj Titi Aur a luat naştere în urma activităţii lui Titi Aur în automobilismul sportiv, îmbinată cu pasiunea şi plăcerea de a împărtăși și altora tainele artei de a conduce.

sewwba Iulian Sorescu Partener Asociat Noerr
Iulian Sorescu Partener Asociat Noerr

Coordonator al  activității de furnizare a serviciilor complete de consultanță  în domeniul financiar, cum ar fi consultanța financiară, due diligence financiar, audit financiar conform IFRS,  standarde GAAP din Germania și SUA, standarde românești, standarde de raportare financiară, de control, de contabilitate și de salarizare. În special, ajută clienții noștri să îmbunătățească și să își mențină performanțele financiare de coaching cât și monitorizarea activităților interne și optimizarea structurilor lor. În ultimii ani, a contribuit la dezvoltarea Departamentului de Ajutor de Stat. A asistat cu succes mai multe companii internaționale în vederea obținerii aprobării de finanțare pentru ajutorul de stat prin pregătirea planului de afaceri, al studiului tehnic și economic, precum și prin acordarea de asistență în legătură cu Ministerul Finanțelor Publice. Proiectele au reprezentat fie extinderea producției companiilor internaționale de afaceri, fie investiții Greenfield.

eeee Bogdan Comănescu CEO Accelera
Bogdan Comănescu CEO Accelera

Bogdan Comănescu are o experienţă profesională naţională şi internaţională de 24 de ani în dezvoltarea comercială (Franța, Germania, Austria, Italia, Turcia, Bulgaria, India). În perioada 1998-2005 a fost Director Comercial pentru Accor Group și Accor Academy. Autor a numeroase articole în reviste de specialitate, cum ar fi Cariere, revista HR şi HRB Expert, el este, de asemenea, co-autor al “MAXIM – Psihologia Sales Force Motivation”. Distins cu titlul de “Cel mai bun speaker al Anului – 2012″, Bogdan Comănescu este şi fondator al “Merit, Vreau și Pot”, și organizatorul de unei ample serii de seminarii pentru dezvoltare personală.

untitled1 copy Ovidiu Bistriceanu Director Regional pe Europa de Est KC & Partner
Ovidiu Bistriceanu Director Regional pe Europa de Est KC & Partner

Ovidiu și-a inceput cariera în domeniul calității în industria auto în anul 2003 și a devenit consultant în 2008. Acest domeniu i-a oferit șansa de a dezvolta concepte de optimizare operațională pentru diverse companii, de a integra instrumentele calității în activitățile zilnice de business și de a coordona în lanțul de furnizori evaluările privind punctele slabe ale proceselor de fabricație și dezvoltarea acestora conform standardelor industriei auto și cerințelor specifice ale OEM-urilor. În momentul de față, Ovidiu coordonează o echipa multinațională de consultanți cu activitate în diverse proiecte în Europa (Germania, Franța, Austria, Anglia, Suedia, România, Ungaria, Cehia, Polonia, Slovenia and Slovacia), dar și în Statele Unite ale Americii, Mexic și Tunisia. Echipa coordonată de Ovidiu a preluat de curand proiecte noi în China

IMG_2155 Adrian Marcu Jurnalist
Adrian Marcu Jurnalist

Adrian Marcu este absolvent al Facultatii de Jurnalistica si  Stiinte ale Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti si a obtinut doctoratul in Sociologia Istoriei, in cadrul Universitatii de Vest  Timisoara, sub indrumarea prof.dr.Victor Neumann.

In perioada 1998-2004 a fost  jurnalist la Analog TV Timisoara, realizator si producator al emisiunilor: “Prim Plan”  si  “Dialoguri Necesare” .

Realizator al emisiunilor “Timisoara in Realitate” la Realitatea TV Timisoara, respectiv “Prim Plan” la Televiziunea Timisoara 89.

In perioada 2001 – 2004  a fost Redactor sef al Radio Analog Timisoara .

Activitatea sa publicistica cuprinde carti si articole publicate pe teme de antropologie culturala, valori etnice si sociologie medicala in reviste romanesti si straine, respectiv in volume aparute la Editura Academiei Romane.

xxx Florin Ghindă Fondator România Pozitivă
Florin Ghindă Fondator România Pozitivă

Florin este educator de emoție și gândire pozitivă. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 20 de autori și peste 14 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006.

Florin are peste 12 ani de experiență ca trainer pentru circa 4000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: solution thinking (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, train the trainers, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding.

Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă, IT & telecom) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale.

Motivaţia principală este dorinţa şi încrederea de a schimba lucrurile în Bine în România. Mai multe informații despre Florin aici și aici.

roberta Cristina Putan Partener Coordonator PRbeta
Cristina Putan Partener Coordonator PRbeta

Managing Partner al agenției timișorene de comunicare, PRbeta, Cristina organizează evenimente corporate din 2005. Se implică activ în comunitate, susținând și organizând diverse acțiuni de voluntariat. În ultimii 10 ani a colaborat cu companii mari și foarte mari, atât din țară, cât și din străinătate, oferind servicii de relații publice și organizare de eveniment. Absolventă a Universității de Vest din Timișoara, Cristina susține dezvoltarea actualilor studenți oferindu-le oportunitatea de a urma cursuri gratuite de formare în domeniul comunicării și ajutându-i să se integreze în piața muncii. Împreună cu agenția PRbeta, Cristina a pus bazele unui nou sistem de educație nonformală, care se adresează atât studenților care vor să urmeze o carieră în relații publice, cât și practicanților din domeniu.

xxx Constantin Onescu Lector Universitatea din Pitesti
Constantin Onescu Lector Universitatea din Pitesti

Constantin Onescu este din anul 2000 cadru didactic la Universitatea din Pitești, unde a absolvit specializarea Autovehicule Rutiere.   A beneficiat de o bursă doctorală timp de un an, printr-un program european,  la Laboratorul de Vibrații și Acustică din INSA Lyon.  Începând cu anul 2009  este colaborator al Renault Technologie Roumanie în cadrul formării continue IPA (Ingineria Proiectelor pentru Automobile), o formare cu accent pe marketingul si managementul inovarii, fiind responsabil de modulele Managementul Calității și Proprietate Industrială.

În 2011 a câștigat un proiect pentru organizarea la Pitești a unui  workshop internațional în domeniul vibro-acusticii automobilului. Din iunie 2014 este director tehnic al Incubatorului de Afaceri și Transfer Tehnologic al Universității din Pitești.

untitled Liviu Mihon Conf. Dr. Ing. la Universitatea "Politehnică" din Timişoara
Liviu Mihon Conf. Dr. Ing. la Universitatea "Politehnică" din Timişoara

Cu o activitate de peste 25 ani în învăţământul superior timişorean, este actualmente coordonator al specializării Autovehicule Rutiere în Universitatea Politehnică Timişoara şi preşedinte al secţiei teritoriale Timişoara a Societăţii Inginerilor de Automobile din România (S.I.A.R.). Organizator al Conferinţei internaţionale Motor Vehicle and Transportation în 2006 (prima ediţie) şi 2012 (a doua ediţie), sub coordonare SIAR şi patronaj FISITA. Director de proiecte de cercetare în domeniul combustibililor alternativi şi al utilizării acestora pe noi tipuri de motoare cu ardere internă, iniţiator şi coordonator al proiectului Formula Student pentru studenţi în cadrul UPT, pentru conceperea, proiectarea, realizarea şi încercarea unui monopost în competiţiile internaţionale de profil.

untitledx Florin Șomodi Director de vânzări RoEcologic Recycling
Florin Șomodi Director de vânzări RoEcologic Recycling

Inginer Biotehnolog absolvent al secției de Biotehnologii a USAMV Cluj-Napoca, este Director de vânzări la RoEcologic Recycling din septembrie 2011.
Cu o experiență de peste 10 ani în vânzări B2B, din care peste 4 ani în vânzarea de consultanță și servicii de mediu, are un aport semnificativ la creșterea cifrei de afaceri a RoEcologic Recycling. Este trainer de vânzări, licențiat LIFO Method din 2009, Coach NLP Rezonanz din aprilie 2014 și Presedinte al Asociaţiei de tineri antreprenori și lideri Junior Chambe International Cluj Napoca.

Graphic1 Anamaria Nyeki Vicepresedinte al Asociatiei Cetatea Voluntarilor
Anamaria Nyeki Vicepresedinte al Asociatiei Cetatea Voluntarilor

Anamaria Nyeki organizeaza inca din anul 2007 actiuni ce au ca scop dezvoltarea personala a tinerilor, copiilor, a persoanelor cu dizabilitati, varstnici. Se implica activ in comunitatea Aradeana avand cel mai mare efectiv de voluntari cat si o mare apreciere din partea societatii civile si a presei locale.

Asociatia Cetatea Voluntarilor reuseste sa acopere toate domeniile de activitate (cultura, educatie, sport, natura ) prin care voluntariatul dezvolta valori si principii cu sprijinul celor mai importante institutii locale, judetene si asociatii.

Absolventa al Universitatii Aurel Vlaicu Arad, Facultatea de Stiinte ale Educatiei, Anamaria a reusit sa acumuleze o bogata experienta in domeniul social, reusind sa formeze un nucleu de baza in voluntariat , acesta atragand dupa sine  o emblema a vointei, sufletului şi a seriozitatii.

camen Carmen Liptak Director Regional - Regiunea Vest, EximBank Timisoara
Carmen Liptak Director Regional - Regiunea Vest, EximBank Timisoara

S-a alatura echipei EximBank din 2013, cand a preluat atat coordonarea agentiei Timisoara a bancii, cat si a unitatilor teritoriale ce functioneaza in zona de vest a tarii. Absolventa a Universitatii Politehnice din Timisoara, Carmen Liptak si-a inceput cariera in sistemul bancar in anul 2000, ca Relationship Manager la ABN AMRO Bank. Dupa cinci ani, a prelua coordonarea echipei de vanzari din zona de vest a OPT Bank, iar in perioada 2008 – 2013 a condus activitatea unitatilor operative din aceeasi zona ale Bancii Transilvania.

Ovidiu Palici Ovidiu Palici Senior Trainer Dale Carnegie
Ovidiu Palici Senior Trainer Dale Carnegie

Ovidiu Palici are o experienţă de peste 9 ani în Management (General Management şi Sales & Marketing la nivel naţional). În plus, are o experienţă de peste 6 ani în Training & Coaching. Ovidiu a absolvit Universitatea Tehnică (Mecanică Fină) şi Universitatea de Vest (Sociologie) şi are un Master of Business Administration (MBA) la Universitatea Sofia-Antipolis, Nisa-Franţa. Este Senior Trainer licenţiat pe toate programele Dale Carnegie: Excelenţă în Vânzări, Leadership, Prezentări de Impact, Cursul de dezvoltare personală Dale Carnegie, Excelenţă în Relaţiile cu Clienţii şi Echipe Performante. În ultimii 5 ani Ovidiu s-a clasat între cei mai buni traineri Dale Carnegie la nivel european. Performanţa lui Ovidiu ca trainer a fost evaluată de către mai mult de 99,9% din participanţi ca fiind peste aşteptările lor sau conforma cu acestea.

Mihai Sămânță Mihai Sămânță IT-ist și Wine Preacher
Mihai Sămânță IT-ist și Wine Preacher

Lider al  Hella’s world wide MES Application Consulting and Support team, Mihai are o experiență profesională internațională de șase ani în domeniul automotivelor. Până la 29 de ani, Mihai a lucrat deja în Mexic, China, India, precum și în mai multe țări din Europa.
În paralel, din anul 2010, Mihai e extrem de activ și în nișa oenologică a new-media, asigurând suportul IT al site-urilor primului ONG din România care și-a propus să promoveze vinul românesc. Este totodată fotograf și reporter pentru publicațiile online afiliate Clubului Degustătorilor de Vin Neautorizați. A prezentat vinurile românești unor echipe de top management ale unor multinaționale din USA, Germania, Italia și Japonia.
Printre pasiunile sale se numără teatrul – vreme de patru ani a făcut parte dintr-o trupă de actori care organizau spectacole în limba franceză.

schsjhdsvhad Nicolae Gabor Avocat
Nicolae Gabor Avocat
Rares Muresan 2 Rareș Mureșan Consultant Senior Vanzari Solutii ERP Sistec
Rareș Mureșan Consultant Senior Vanzari Solutii ERP Sistec

Cu o experienta de peste 10 ani in vanzari tehnice in IT&C, Rares Muresan s-a alaturat in 2012 echipei Sistec, in rolul de Consultant Senior pentru Solutii Software de Business. De-a lungul ultimilor ani, a sustinut si contribuit activ la imbunatatirea cotei de piata a produselor ERP implementate de Sistec, sustinand importanta modernizarii sistemelor ERP in orice mediu de business.

 

corin (2) Corin Mihuț Președinte Liga AC
Corin Mihuț Președinte Liga AC

Este student în anul IV la Facultatea de Automatică și Calculatoare a Universității Politehnica Timișoara. A fost pe rând coordonator al departamentului Relații Externe (2011), vicepreședinte (2012) și președinte din 2013 până în prezent al Ligii AC. Cu un număr total de peste 2000 de membri și peste 100.000 de beneficiari direcți în decursul celor 24 de ani de activitate, Liga AC este una din cele mai dezvoltate organizații studențești din România. În anul 2013 a primit titlul de Voluntarul Anului în județul Timiș și este un tânăr patriot, automotivat, ce dorește să aducă o contribuție semnificativă în procesul de schimbare al mentalității tinerilor.

eliza (2) Eliza Vânătu Coordonator Relatii Externe Liga AC LABS
Eliza Vânătu Coordonator Relatii Externe Liga AC LABS

Eliza Vânătu, studentă în anul II la Facultatea de Automatică și Calculatoare de la Universitatea Politehnica Timișoara, și-a început activitatea ca și voluntar în Liga AC din 2013. Actualmente este membru în Biroul de Conducere al Organizației ca și coordonator al departamentului de Relații Externe. De asemenea, este și coordonator al proiectului LigaAC LABS, cel mai mare proiect IT&C din zona da Vest, dedicat studenților, prin intermediul căruia companiile importante din domeniu din Timișoara susțin laboratoare aplicate în beneficiul studenților, urmând ca apoi acestea să își selecteze viitoarea piață de muncă, prin intermediul LABS.

Conferința oferă o oportunitate fără precedent pentru lideri din industrie de a face schimb de idei cu privire la modul de a extinde și de a construi noi servicii, de a inova și de a crea noi oportunități de afaceri.